Beyşehir Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işyerlerini denetledi, ruhsatı olmayan işyerlerin kapısına kilit vuruldu.
Zabıta Müdürü M. Ali Karazeybek ve beraberindeki zabıta ekiplerince Beyşehir'de ki tüm işyerleri denetlendi. Denetlemelerde eksikleri bulunan esnaflara süre tanınırken daha önce ruhsatı olmadığı için uyarılan bir işyeri de işyeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmadığı gerekçesi ile kapatıldı.
Yapılan denetimlerle ilgili bilgi veren Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürü M. Ali Karazeybek şunları söyledi; "10.08.2005 Tarih ve 25902 sayılı İşyeri Açma ve Çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmeliğe göre Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü'nden "İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı" almayan işyerlerine yazılı tebligat ve uyarı yapılmaktadır. Yaptığımız denetimlerde bir işyeri kapatılarak mühürlenmiştir. Tebligat ve uyarılarımıza uymayan ruhsatsız çalıştırılan işyerleri Zabıta Müdürlüğümüzce kapatılacaktır. Bu durumda olan vatandaşlarımızın da duyarlı davranacağını beklemekteyiz "dedi.
» MHPli gençler Açılıma Hayır sloganları attı




Artık Beyşehir'in de bir şarkısı var
Erdoğan'dan Peres'e TARİHİ DERS
Dehşete düşüren görüntüler - VİDEO
Ekrana kilitleyen Filistin duası / ...
Off-Rood
Beyşehir resim
konya resim
