Beyşehir’de yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte şenlik, etkinlik, gün ve buluşma maratonları da başlıyor.
Beyşehir’e bağlı Doğanbey beldesinde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Doğanbeyliler Günü etkinliği bu yıl 23-24 Temmuz tarihleri arasında, Geleneksel 10. Anamas-Dedegül Kültür Şenlikleri’de 3 Temmuz’da, Yenidoğanlılar günü ise 02-03 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılacak.
19. Doğanbey-liler Günü etkinliklerinde kabir ziyareti, gece eğlencesi, müzik şöleni ve havai fişek gösterileri yapılacak. Etkinliğin son gününde 2 bin 500 metre mesafeli atletizm ve 10-16 yaz arası gençlerin katılacağı bisiklet yarışmaları ve Mehter gösterileri icra edilecek.
Geleneksel 10. Anamas-Dedegül Kültür Şenlikleri 3 Temmuz’da yapılacak.
Etkinlik günü sürpriz sanatçıların katılacağı konser programı, animasyon ve gösteriler, halk oyunları gösterileri, eğlenceli yarışmalar ve ağalık takdiminin yapılacağı öğrenildi.
Her yıl geleneksel olarak yapılan Yenidoğanlılar günününde bu yıl ki tarihi 02-03 Temmuz 2011 olarak açıklandı. Tarihi Ulukoru Mevkiinde yapılacak. Yenidoğan Belediye Başkanı Hüseyin Derebağ günle ilgili olarak yaptığı açıklamada Yenidoğanlılar gününe tüm hemşehrilerimiz davetlidir dedi.
» Beyşehir- S.Ü Yönetimi Beyşehirde Beyin Fırtınası
Artık Beyşehir'in de bir şarkısı var
Erdoğan'dan Peres'e TARİHİ DERS
Dehşete düşüren görüntüler - VİDEO
Ekrana kilitleyen Filistin duası / ...
Off-Rood
Beyşehir resim
konya resim
