İlçemizde kurulduktan bugüne bir çok fakir ve ihtiyaçlı aileye gıdadan giyime, sağlıktan eğitime kadar bir çok aileye yardım elini uzatan Beyşehir Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 2011 yılındaki faaliyetlerine ilişkin olarak bir açıklama yayınladı.
Konu ile ilgili olarak, Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Takvancı, yaptığı yazılı açıklamada; 2011 yılında Beyşehir merkezinde işyerlerine sadaka kutuları bıraktıklarını, toplanan ayni ve nakdi yardımları yoksul vatandaşlara dağıttıklarını bildirdi.
Başkan Takavcı, çay, şeker, sıvı yağ, makarna, mercimek, bulgur ve çeşitli kahvaltılıklardan oluşan bin 300 paket gıda yardımını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirtti ve açıklamasını şöyle devam etti.
"Tamamı yeni olmak üzere bin 360 kişiye bayramlık giysi yardımı yapıldı. Vatandaşlarımızın bağışladığı kullanılabilir ikinci el giysiler, gönüllülerimiz tarafından itina ile seçilip 3 bin 800 aileye dağıtıldı. Yine aynı şekilde bağışlanan ikinci el beyaz eşya, mobilya, yatak, battaniye, halı, soba gibi ev eşyaları da ihtiyaç sahibi 88 aileye ulaştırıldı. Yangın sebebiyle tüm eşyasını kaybeden ve yeni evlenen 4 aileye tüm ev eşyası verildi. Giysi, hediye, eğlence, gezi, yemek ve çok sayıda davetlinin katılımıyla eksiksiz bir şekilde 51 yoksul ailenin çocuklarının sünnet merasimi gerçekleştirildi. Gariban bir çiftin düğünleri yapıldı, evi döşendi. Somali'ye yardım kampanyasına destek verildi." dedi.
Takavcı açıklamasını, ‘Derneğimize yardım yapmak isteyen duyarlı ve hayır sever vatandaşlarımız, ayni yardımlarını makbuz karşılığında dernek büromuza, nakti yardımlarını T.C. Ziraat Bankası Beyşehir Şubesi 0172/318117164-5001 nolu hesabına veya makbuz karşılığında dernek büromuza bağışta bulunabilirler’ diye tamamladı.
» Beyşehir- S.Ü Yönetimi Beyşehirde Beyin Fırtınası
Artık Beyşehir'in de bir şarkısı var
Erdoğan'dan Peres'e TARİHİ DERS
Dehşete düşüren görüntüler - VİDEO
Ekrana kilitleyen Filistin duası / ...
Off-Rood
Beyşehir resim
konya resim
