Karakter Boyutu A A A
Beyşehir- Huğlu, 'Köprü ve viyadük ihaleleri de ya
09 Şubat 2012 Perşembe 11:56

Daha önce Beyşehir-Konya arasındaki 90 kilometrelik karayolunun duble yol olması için başlatılan çalışmaların sona erdiğini açıklayan Huğlu, son olarak yol üzerindeki köprü ve viyadük projelerinin de
Daha önce Beyşehir-Konya arasındaki 90 kilometrelik karayolunun duble yol olması için başlatılan çalışmaların sona erdiğini açıklayan Huğlu, son olarak yol üzerindeki köprü ve viyadük projelerinin de ihalesinin geçtiğimiz pazartesi günü yapıldığını açıkladı.
 

Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Beyşehir-Konya Karayolu'nun duble yol olması için başlatılan ihalelerin bitmesinden sonra şimdi de yol üzerindeki çalışmalar kapsamında yeni köprü ve viyadük ihalelerinin Karayolları 3'ncü Bölge Müdürlüğü'nce yapıldığını bildirdi.

Daha önce Beyşehir-Konya arasındaki 90 kilometrelik karayolunun duble yol olması için başlatılan çalışmaların sona erdiğini açıklayan Huğlu, son olarak yol üzerindeki köprü ve viyadük projelerinin de ihalesinin geçtiğimiz pazartesi günü yapıldığını açıkladı.

Beyşehir-Konya arasındaki karayolunda yapılan son ihale ile birlikte ihale edilmemiş hiçbir projenin kalmadığını söyleyen Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu yaptığı açıklamada, "Konya - Beyşehir yolu üzerinde bulunan Altınapa Baraj Savağı Köprüsü yapımı işi yer tesliminden itibaren 500 (beşyüz), Konya-Beyşehir devlet yolu üzerinde bulunan Altınapa, Çukurağıl ve Küçük Avşar Köprüleri yapımı işi yer tesliminden itibaren 250 (iki yüz elli), Beyşehir-Derebucak - 13. Bölge Hududu (Gembos) yolu üzerinde bulunan DSİ Kanal (Özdere), DSİ Kanal (Derebucak) ve Kocadere Köprüleri yapımı işi ile kilometre: 32+912 ve kilometre: 43+325'lerdeki kutu menfez yapılması işi yer tesliminden itibaren 350 (üç yüz elli) takvim gününde teslim edilecek. Yapılan bu ihaleler ile birlikte Konya-Beyşehir duble yolu projesi çerçevesinde bütün ihaleler gerçekleştirilmiştir. Bununla birlikte Antalya Yolu (Gembos) ile ilgili ihalelerde tamamlandı." dedi.

Başkan Huğlu son olarak, "Yapılan tüm bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyor, ilçemizin öncelikli konusu olan yollarımızın takipçisi olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum" diye konuştu.


925 defa okundu...
 Yorumlar Toplam 1 yorum yapılmıştır.
AHMET YASİN DURSUN       YUNANİSTANIN İBRETLİK HALİ   17 Şubat 2012 Cuma 16:14
YAKLAŞIK BİR YILDIR BASIN YAYIN ARAÇLARINDAN YUNANİSTAN EKONOMİSİNİN KÖTÜ GİDİŞATI İLE İLGİLİ HABERLER OKUMAKTAYIZ. YUNAN İSTAN A ATOM BOMBASI ATILMADI GÖKDAŞI DÜŞMEDİ TUSUNAMAİ DEPREM OLMADI ….kanuni sultan süleyman han başınımezardan dışarı çıkarmadı .Abdulhamit yeniden dünyaya gelmedi.persler anadoluyu geçip yunanlılara savaş ilan etmedi.NE OLDUDA YUNAN İSTAN DEVLETİ İFLASIN EŞİGİNE GELDİ.HATTA DAGILMA SÜRECİNE GİRDİ.EMPERYALİSTLERE SİYONİSTLERE SADAKATTE KUSURLAR YAPTI.GEÇİKMEYE MAHAL VERDİ.DURUM BÖYLE OLUNCA ARTK ÜLKELER ORDULARLA FETEDİLMEDİGİ İÇİN EN KOLAY VE KANSIZ OLAN FETİH GERÇEKLEŞTİ.EKONOMİSİ BİTİRİLDİ.HALK AÇLIGA MAHKUM EDİLDİ.SOKAKLARA DÖKTÜRÜLDÜ.OSMANLIYA YÜZYIL ÖNCE BU TARİHLERDE İMZALATTIRILAN DUYUMU UMUMİYEDEN DAHA AGIR BİR VESİKA İMZALATTIRILMAYA ÇALIŞILIYOR.SICAK SOGUK ADI HER NE OLURSA OLSUN YABANCI SERMEYENİN YARINI YOK.BORÇ YİGİDİN KAMÇISI OLMAKTAN ÇIKTI,KAMBURU ,TESTERESİ OLDU. BATILI GÜÇLER YILLARCA YUNANİSTANI TIPKI BİZİ RUSLAR GELİYOR ENDİŞESİ İLE KULLANDIKLARI GİBİ KULLANDILAR.ESKİYEN SİLAHLARINI UÇAKLARINI SATTILAR .İŞLERİNE GELMEYİNCEDE SUYUNU SIKIP POSASINI ÇÖPE ATTILAR.BAŞTA İSTANBUL ,İZMİR OLMAK ÜZERE ÜLKEMİZDE ZENGİN RUM ASILLI TÜRK VATANDAŞLARINA BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞMEKTEDİR.YUNANİSTANIN BU SIKINTILI GÜNLERİNDE ONLARA İHTİYACI VAR. DAHA DÜN YUNANİSTANLI İŞ ADAMLARI TÜRKİYENİN SAYILI BANKALARINI SATIN ALIYORLARDI.BÜYÜK ENERJİ VE HABERLEŞME SEKTÖRLERİNDE YAŞANAN ÖZELLEŞTİRMELERE TALİPTİLER.
» Beyşehir- S.Ü Yönetimi Beyşehirde Beyin Fırtınası
» Beyşehir- CHP Milletvekili Kart Gemiyi gündeme get
» Beyşehir- Seydibey Patates Üreticisine desteği art
» Beyşehir- Beyşehirde Selçuk Üniversitesinin Gelec
» Beyşehir- S.Ü. Vizyon ve Hedeflerini Beyşehirde Be
» Beyşehir- Recep Konukun Çiftçiler Günü mesajı
» Beyşehir- Seydişehir Belediyesi Selçuklu Sultanlar
» Beyşehir- Beyşehirli çiftçi Ayşe Doğan Türkiye Fin
» Beyşehir- CHP Milletvekili Kart Gemiyi gündeme get
»
»
»
»
»
»
»
Tüm yazarlar ALINTI YAZILAR  
.
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
Tüm hakları sakldır
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz
Beyşehirin Sesi Gazetesi
Telefon: 0332 512 4149
Eposta: haber@beysehirinsesi.com