Atatürk Caddesi üzerinde park halin-deki bir kokoreççinin otomobiline çarparak dikiz aynalarının kırılmasına sebep olduğu iddia edilen otomobil sürücüsü İ.Ö. (38), peşine düşen polis ekip otosuna da çarparak maddi hasar verdi. Yaşanan kovala-maca esnasında sivil polis ekip otosunun "dur" ihtarına uyma-yarak üzerine aracını süren İ.Ö., karanlıktan istifade ederek izini kaybettirmeyi başardı. Aracın
plakasını belirleyen polis şüpheliyi Beyşehir-Akseki karayolunun 10. kilometresinde bir petrol istasyonunda benzin almak isterken yakaladı. Polis otosunu görünce kaçmaya çalışan İ.Ö., polisin bir el ateş ederek arka lastiği patlatması sonucu bir müddet ilerledikten sonra durmak zorun da kaldı. Yakalanan İ.Ö. polis ekip otosuna bindirilirken, arka lastiği patlak ve sağ ön farı kırık olan aracı çekiciyle parka götürüldü.
Tuvalet ihtiyacı için polis otosundan inerken kameraları karşısında görünce şov yapmaya başlayan İ.Ö., kendini "Üzüm-lülü Canavar" olarak tanıtarak, canavar taklidi yaptı. Başını sağa sola çevirerek basın mensuplarına yumruğunu gösteren sürücü, "Tam bu esnada dek getirin" diyerek görüntü-lenmesini istedi.
Tekrar ekip otosuna bindirebilmek için polislerin uzun süre dil döktüğü sürücü, kamera ışıklarından rahatsız olunca küfürler yağdırdı. Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan muayenede 307 promil alkollü olduğu ortaya çıkan İ.Ö., hastaneden çıkışta gazetecilerin, "Kokoreççinin aracına çarptığınız doğru mu? Ne kadar alkol aldınız?" şeklindeki sorularına "885 promil" cevabını verdi.
Daha önce de alkol-lü araç kullanmaktan hakkında işlem yapılan ve üzerinden ehliyeti çıkmayan İ.Ö. polis merkezine götürülerek, hakkında yasal işlem başlatıldı.
» Beyşehir- S.Ü Yönetimi Beyşehirde Beyin Fırtınası
Artık Beyşehir'in de bir şarkısı var
Erdoğan'dan Peres'e TARİHİ DERS
Dehşete düşüren görüntüler - VİDEO
Ekrana kilitleyen Filistin duası / ...
Off-Rood
Beyşehir resim
konya resim
