Başkan Akbıyık’tan Yeniyıl Mesajı

Başkan Akbıyık’tan Yeniyıl Mesajı

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa AKBIYIK bir Yeni Yıl Mesajı yayınladı.
Mustafa AKBIYIK mesajında;
“Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle zorlu geçen bir 2020 yılını geride bıraktık. 2020 yılında ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan pandemi, hayatımızı en ağır şekilde etkiledi. 2021 yılının tüm dünyanın pandemiden kurtulacağı bir yıl olmasının yanı sıra ülkemize, ulusumuza ve tüm insanlığa başta sağlık, barış, huzur, bereket ve mutluluk getirmesini diliyorum.
Odamız yeni yılda da, üye odaklı hizmet anlayışı ile üyelerimizin kendilerini ve mesleklerini geliştirebilmeleri, dış dünyaya açılabilmeleri, rekabet güçlerini artırabilmeleri için tüm imkânlarıyla hizmet vermeye devam edecektir. 2021 yılında da ilçemizin istihdamına ve ekonomisine katkı sağlamak için Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ederek halkımızın ve üyelerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretme çabası içerisinde olacağız. 
Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın, sanayicimize, esnaf, sanatkârlarımıza ve herkese sağlık, huzur ve başarı getirmesini diliyorum. 2021 yılında tüm isteklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle, sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.