‘BEYŞEHİR’E HİZMET,  BOYNUMUZUN BORCU’

‘BEYŞEHİR’E HİZMET, BOYNUMUZUN BORCU’

Beyşehirli hemşehrimiz Ak Parti bölge Milletvekili Av. Gülay Samancı ilçemiz Beyşehir’in sorunlarının çözümü için Ankara’da yoğun mesai harcamaya devam ediyor.
Hemşehrimiz Ak Parti Konya Milletvekili Av. Gülay Samancı geçtiğimiz hafta içerisinde Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mevlüt Aydın ile Beyşehir ve Beyşehir Gölü sorunları üzerine bir görüşme gerçekleştirdi.
Milletvekili Samancı yaptığı açıklamada, ‘Beyşehir Gölü ve Beyşehir’in sorunlarını ile ilgili olarak DSİ Genel Müdürümüz Mevlüt Aydın ile bir görüşme gerçekleştirdik. Gerek Beyşehir Gölü’nün kıyı ıslahı gerekse Beyşehir’in içme suyu sorununu masaya yatırdık. Beyşehir’in kanayan yarası durumuna gelen içme suyu sorununun farklı kaynaklardan çözülmesi için alternatif çözümler üzerinde durduk. Genel Müdürümüz ile yaptığımız görüşmeler İnşallah yakın bir zamanda meyvesini verecektir.’ dedi.
Hemşehrimiz Ak Parti Milletvekili Gülay Samancı son olarak, İlçemiz Beyşehir ve bölgenin sorunlarının çözümü için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yoğun mesai harcamaya devam edeceğini belirterek, dün olduğu gibi, bugün de ortak paydamız olan Beyşehir ve bölgesinin sorunlarının çözümü için işbirliği, güç birliği yapmaya her zaman hazır olduğunu belirtti. (Cafer Kaşık)