Başkan  Bayındır, muhtarlar toplantısında konuştu... “Yeniden göreve talip olacağım”

Başkan Bayındır, muhtarlar toplantısında konuştu... “Yeniden göreve talip olacağım”

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 2024 yılında yapılacak mahalli idareler seçimi öncesinde yeniden aday olup olmayacağına ilişkin olarak kamuoyunda merakları gideren bir açıklama yaparak, “Önümüzdeki dönemde akıl ve beden sağlığım elverdikçe yeniden göreve talip olacağım” diye konuştu.
Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde düzenlediği  istişare toplantısında mahalle muhtarları ve belediyenin birim müdürleriyle bir araya gelen Başkan Bayındır, sürpriz bir açıklamada bulunarak önümüzdeki seçimlerde sağlığının yerinde olması halinde yeniden aday olacağını belirtti.
Konuşmasında, yürütülen belediye çalışmaları ile projelere değinen Bayındır, muhtarların taleplerini de dinledi.
Siyasi ayrılıkların olabileceğini ancak hizmet noktasında ortak gayelerinin Beyşehir olduğunu ifade eden Bayındır, yürüttükleri tüm çalışmaları mahalle muhtarları ile koordine ederek gerçekleştirdiklerini anlattı.
“TEK BİR GAYEMİZ VAR BEYŞEHİR”
Bayındır, “Bu birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Tek bir gayemiz var o da Beyşehir. Her zaman söylediğim bir husus var ayrı siyasi görüşlere sahip olabiliriz ama konu Beyşehir birliği olduğunda ise tek bir çatı altında toplanmak boynumuzun borcudur.” ifadelerine yer verdi.
Bayındır, konuşmasında, Beyşehir’de göreve gelmesinin ardından yeni yeni bacaların tütmeye başladığına da dikkati çekerken, Beyşehir’de 2025 yılı sonuna kadar faaliyet gösteren fabrika sayısının 150’ye doğru gideceğini söyledi.
“FABRİKA YAPIMLARI SÜRÜYOR”
Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 54 parselin tamamında halen fabrika yapımlarının sürdüğüne vurgulayan Bayındır, şöyle  konuştu:
“Yeni açtığımız 2’inci etabında ise mevcutta 45 parsel var ama müracaat sayımız 120, inşallah 2. etapta bulunan 45 parselin dağıtımını yaptıktan sonra geri kalan 75 parseli 3. etaba hazırlayacağız. İlçemizin sanayi noktasında istihdam alanlarının çoğalması için adımlar atıp bu müracaatlara karşılık vereceğiz.
Allah toprağımızın insanına bir kabiliyet vermiş İzmir, Antalya, İstanbul ve Avrupa’da silah fabrikaları hususunda Huğlu ve Üzümlü Mahallelerimiz ’in de büyük talepleri var. Çünkü artık bu bölgeler kabuğuna sığmıyor. Bu yıl ve 2024 ‘ten itibaren tahmin ediyorum ki, Beyşehir’in fabrikası sayısı Beyteks de dâhil olmak üzere 150 fabrikaya doğru gidiyor. Önümüzdeki dönemde akıl ve beden sağlığım elverdikçe yeniden göreve talip olacağım. Yüce Allah yazar, millette teveccüh gösterirse biz bu fabrikaları hayata geçirmek zorundayız. 
Gembos Yolu da açıldıktan sonra hepimiz kendimize yarın için hedefler koyacak ve bu düşüncede ilerleyeceğiz. Allah devletimize zeval vermesin.”