HUĞLU MYO’DA SÖYLEŞİ

HUĞLU MYO’DA SÖYLEŞİ

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Huğlu Meslek Yüksekokulu’nda “hayatın her alanında yüzey işlem” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Yüksekokulun konferans salonunda düzenlenen söyleşi programına Türkiye’nin en büyük yüzey işlem kuruluşlarından birisi olan Kromaş-Rösler Firması’nın Türkiye Genel Müdürü Dr. Tayfun Sığırtmaç ve Sarf Malzeme Grup Müdürü Hanım Kırcalı konuşmacı olarak katıldı.
Söyleşide, makine ve silah sanayi teknikerliği programında öğrenim gören öğrencilere savunma ve silah sanayi endüstrisindeki yüzey işlem uygulamaları hakkında bilgiler verildi.
Hayatın içerisinde yüzey işlem uygulamalarının konuşulduğu söyleşide, konuşmacılar öğrencilerin yönelttiği soruları da cevaplandırdı.
Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erkan Akgöz de söyleşiye katılarak tecrübelerini öğrencileriyle paylaşan konuşmacılara ve Kromaş-Rösler ailesine teşekkür ederken, “Türkiye’de nitelikli personel ihtiyacının daha da arttığı böyle bir dönemde öğrencilerimizin daha iyi noktalara gelmesinde Yüksekokulumuza hibe edilen vibrasyonlu yüzey makinesinden dolayı da ayrıca minnettarız. Bu etkinliğe vesile olan Demirci Kimya’ya şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Program sonunda Akgöz, konuşmacılara Beyşehir’i yansıtan birer tablo hediye etti.
Yüksekokul Öğrenci Konseyi Başkanlığı’nca da eğitim hayatına katkılarından dolayı firma yetkililerine çiçek verildi.
Program atölye gezisi ile sona erdi.