“İçerişehirTayfa’ya çok teşekkür ediyoruz”

“İçerişehirTayfa’ya çok teşekkür ediyoruz”

Süper Amatör Küme’ye çıkmanın büyük sevincini yaşayan Beyşehir Belediyesporlu futbolcular da müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.
Takım kaptanı Yusuf Savur, gerek iç, gerekse dış sahadaki maçlarda kendilerini yalnız bırakmayarak destekleyen Beyşehirli cefakar taraftarlara teşekkür ederek, “Özellikle kendi memleketim olan İçerişehirTayfa’ya çok teşekkür ediyorum. Zaten yola şampiyonluk diye çıktık. Allah nasip etti. Çalıştık ve başardık. Şampiyon olduk, başka da diyecek bir şey yok. Saha oldukça ağırdı ama biz tecrübeyle işi götürdük.”ifadelerine yer verdi.
Beyşehir Belediyespor’un golcü ismi Oğuzhan Tülek de, 10 senedir mavi-beyazlı formayı terlettiğini hatırlatarak, “Allah’a şükür bu sene çok iyi çalıştık. Çalışmamızın da karşılığını aldık.”diye konuştu.
Şampiyonu belirleyecek son müsabakaya da çok iyi hazırlandıklarını vurgulayan Tülek, şöyle devam etti:
“Son iki hafta kala şampiyonluğumuzu garanti altına aldık. Güzel bir sezon geçirdik. Kendi açımdan da güzel bir sezon oldu. 9 maçı 12 golle bitirdik.  İnşallah bir maç daha var. O maçta da atarsam gol sayımı daha da artırabilirim. Bugünkü maç hariç bütün maçlarda gol attım.Bugün atamadım, arkadaşlarıma nasipmiş. Onların golü bizim golümüz, benim golüm onların golü. Güzel bir maç oldu, şampiyon olduk.İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz. Emeği geçen herkese, başkanımıza, taraftarlarımıza, yönetimimize ve çok güzel takım arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.”
Beyşehir Belediyespor’un sezon başında transfer ettiği isimlerden Eren Cem Soyaslan da,  kazandığı üniversite vesilesiyle bu yıl Beyşehir’de top koşturduğunu vurgulayarak, “Bugünkü maçta zemin bizim için de çok zordu. Ama tabi galip gelmeyi bildik. Özel bir atmosferi vardı bugünkü müsabakanın. Allah razı olsun taraftarlarımız da bizi yalnız bırakmadı. Bu maçta galip gelmeyebilirdik de, ama galip gelmesini bildik. Matematiksel olarak şampiyonluğu garantiledik”ifadelerini kullandı.
Gerezspor’a atılan ilk golde imzası olan Salih Yalçınkaya ise, bugünkü maçta bir golünün bulunduğunu vurgulayarak, “Güzel bir galibiyetti. Şampiyon olduk. Kız arkadaşıma armağan ediyorum. Her şey çok güzeldi bu sezon, çalıştık, çabaladık. Saha çok kötüydü bugünkü maçta. Golü, Uğur abinin ayağından sekti top, sonrasında dolaştı ayağıma geldi, direk vurdum gol oldu.” diye konuştu.