İsmail Koç, göğsümüzü kabarttı

İsmail Koç, göğsümüzü kabarttı

Son yıllarda aldığı başarılı sonuçlarla Türkiye çapındaadından söz ettirmeye başlayan Beyşehirli başpehlivan İsmail Koç, Seydişehir ilçesinde yapılan yağlı güreş müsabakalarında da altın kemeri kazanarak kariyerine bir başarı daha ekledi.
Seydişehir Belediyesi tarafından Kuğulu er meydanında bu yıl 3’üncüsü düzenlenen geleneksel yağlı güreş müsabakalarında başpehlivanlık mücadelesinde yine performansıyla finale kadar yükselen İsmail Koç, güçlü rakibi Ali Gürbüz’ü de mağlup ederek altın kemeri kazandı, bu başarısıyla kendisini izlemek için meydanda bulunan Beyşehirli hemşehrilerinin de göğsünü kabarttı.
Türkiye’nin dört bir yanından gelen 34 başpehlivan ile 500’ün üzerinde güreşçinin katıldığı müsabakalarda 2022 yılının başpehlivanı olan İsmail Koç’a altın kemer ödülü AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ve Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından verildi. 
Öte yandan, Seydişehir’deki yağlı güreşlerde büyük orta kategorisinde müsabaka yapan bir başka Beyşehirli pehlivan İldeniz Savran da gösterdiği başarılı performansla birinci oldu. 
Beyşehirli iki güreşçinin Seydişehir’deki yağlı güreş müsabakalarında elde ettiği derece Beyşehir’in güreş sporunda da son yıllarda geldiği başarılı noktaları gözler önüne serdi.