İYİ PARTİ’DE SEZER TELLİ GÜVEN TAZELEDİ

İYİ PARTİ’DE SEZER TELLİ GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti Beyşehir ilçe teşkilatı 2. Olağan kongresini 29 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirdi.
Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam merkezi salonunda gerçekleştirilen kongreye Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, komşu ilçelerin ilçe teşkilat başkanları, siyasi parti temsilcileri ve partililer katıldı.
İdlib’de şehit düşen Piyade Teğmen Bayram Olgun, Tepekent Mahallesinde cenaze merasimi nedeniyle sakin geçen kongrede, ülkenin  içinde bulunduğu durumu da göze alınarak şehitler için Kuran’ı Kerim okundu. Siyasi konuşma yapılmadan sadece ülkenin birlik ve beraberliği vatanın bölünmez bütünlüğü düşünülerek sade bir şekilde tamamladı. 
Yapılan kongre sonucunda mevcut başkan Sezer Telli güven tazeledi. İYİ Parti Beyşehir İlçe Teşkilakı Üyeleri de şu isimlerden oluştu.
Adnan Akay, Zahide Zor, Mustafa Sarı, Ramazan Kocagöz, Şefika Şafak, Faik Yağar,  İlker Gümüşel, Ayşe Yiğit, Faruk Çöklü, Ramazan Onur, Alişan Cihan, İbrahim Ülkar, Mehmet Karagöz, Ertan Siper, Ahmet Gödüş, Hatice Birlik, Murat Erdir, Ahmet Beyoğlu, Ayşe Kara, Hümmet Gümrah, Ziya Parla, Nezehat Kuru, Cumali Arıcan, Fatih Taşkın, Gülperi Güler, Mehmet Koçak.