Prestij Cadde ve Sokaklar Doğalgaz Bittiği Zaman

Prestij Cadde ve Sokaklar Doğalgaz Bittiği Zaman

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır muhtarlar toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
Doğalgaz çalışmaları ve alt yapı çalışmalarının hemen ardından kısa bir sürede Beyşehir’in her cadde ve sokaklarında sıcak asfalt çalışmalarının başlatılacağını söyleyen Başkan Bayındır, şehri prestijli yollar ile kaplayacaklarını dile getirdi.
Başkan konuşmasında, “Parkeyse parke tamiri, asfaltsa asfalt bakımı ve onarımı, doğalgaz çalışmaları bitene kadar bu şekilde yol izleyeceğiz. Şehrimizde kazılan yerler ne zaman bitti o zaman prestij cadde ve sokaklar göreceksiniz. Bunun için önce alt yapı çalışmaları ve doğalgaz çalışmalarının bitmesini bekleyeceğiz. Hemşerilerimden tek isteğim, bu konuda sabırlı ve anlayışlı olmaları” dedi.
Başkan Bayındır, “Doğalgaz 2021’in sonuna bitebilir!”
Doğalgaz çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Bayındır, Beyşehir merkezde 2022’nin sonunda biteceği planlanan doğalgaz çalışmalarının, 2021 sonuna yetiştireceklerini belirtti.
Başkan, “Beyşehir’de olmaz denilen, gelmez denilen doğalgazın; çalışmaları bugün hızla sürdürülüyor. Bir yandan Seydişehir’den gelen yüksek basınçlı boru hattı akslarının yol hazırlığını yapıyoruz. Bir yandan da BOTAŞ ve ENERYA merkez için yüksek basınç boru hatlarının getirilmesi ile dağıtım istasyonu yapıyor. ENERYA’nın ise şuan makine montajları bitti. O nedenle doğalgazın şehrimizle buluşması 2022’nin sonu demiştim. Çalışmalar bu hızla gidersek 2021 sonu da bitebilir. Biz yine de 2022’nin sonu diye bakalım. 
Beyşehir merkezde çalışmaların bittiği gün Huğlu ve Üzümlü’de sanayinin olduğu yerlerde yaşanan doğalgaz sorunlarını ve diğer sorunlarını hep beraber yaşayarak, birlikte çözeceğiz. Biz beraber olduktan sonra, birbirimizi anladıktan sonra, sabırlı olduktan sonra aşamayacağız engel yok diyorum. Şehrime bu hizmetlerin getirilmesine sebep olanlardan, emeği geçenlerden, destek verenlerden Allah razı olsun.”