Sıcak asfalta Yeni Mahalle’den başlandı

Sıcak asfalta Yeni Mahalle’den başlandı

Beyşehir Belediyesi,  Beyşehir’deki Yeni Mahalle Erenler Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. 
Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, alt yapı çalışmalarının tamamı biten Erenler Caddesi’nde sıcak asfalt serimine başladı. 
Ekipler önce freze makinası ile eski asfaltı kazıyıp tesviye ederek yerine sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.
İlçe merkezde, doğalgaz başta olmak üzere altyapı çalışmalarının tamamının bittiği cadde ve sokakların hepsi standartlarına uygun sıcak asfalt ile kaplanacağını belirten Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, çalışmalara belediyenin kendi öz kaynakları ile kazandırılan makine ve ekipmanla başlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti. 
Başkan Bayındır, “Oldubittiye getirmeden söz verdiğimiz gibi Sıcak Asfalt çalışmalarımıza Yeni Mahalle Erenler Caddesinde vira bismillah diyerek başladık. Daha önceki günlerde bu bölgede freze makinası ile mevcut asfaltı sıyırıp tesviyesini yapmıştık. Bu mevcut serimi yapılan sıcak asfaltın daha sağlam ve düzgün olması için yaptığımız bir uygulamadır. Şehrimizin yükünü çeken ana arterleri aynı buradaki çalışmalar gibi binder ve aşınmalarını yapıp, yol standartlarına göre hazır hale getireceğiz.
Bu çalışmalarımız şehrimin tüm ana arterlerinde devam edecek. Arkasından vakit yeterse bu yıl içinde ara yollara da gireceğiz. Ve bir gün şehrimin insanı yol çizgilerinden yaya çizgilerine kadar bitirilmiş konforlu yollarda ulaşımlarını sağlayacak” dedi.