Torku güvencesi; Sabah diploma öğleden sonra iş

Torku güvencesi; Sabah diploma öğleden sonra iş

2016-17 akademik yılında öğrenci kabulüne başlayan Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nde İngilizce Yeterlilik Sınavı’nı geçerek üniversite eğitimlerine birinci sınıftan başlayan öğrenciler eğitim hayatlarını tamamlayarak diplomalarını aldı.
“2016’da Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nin ilk öğrencileri ile eğitime başlaması vesilesi ile düzenlenen törende tüm öğrencilerimizin ailelerine evlatlarınız bize emanet demiştik. 4 yıl göz açıp kapayana kadar geçti. Biz ailelerimizin emanetine sahip çıktık, evlatlarımız da sorumluluklarına sahip çıktılar ve diplomalarını aldılar. Şimdi emanet alma sırası onlarda. Çiftçinin işi, aşı, markası, ülkemizin gıda güvenliği, tüketicinin güvenilir ve sağlıklı gıdaya erişim hakkı için gösterdiğimiz gayret, meslek büyükleri ile birlikte onlara emanet. Eğitimlerini tamamladıkları çatı altında iş hayatına adım attılar. Yetiştikleri yerde inşallah meyve dökmeye başlayacaklar. Eğitim hayatlarındaki başarıları için tebrik ediyor, başarılarını iş hayatında da sürdürmelerini temenni ediyoruz. 
Diplomalarını alarak mesailerine başlayan gençlerimize aynı çatı altında öğrencilikten iş hayatına uzanan değişiklik nedeniyle hoş geldiniz diyoruz.  Torku Ailesi olarak verdiğimiz çiftçinin işini, aşını büyütme, ülkemizden dünyanın en büyük gıda markalarından birini çıkarma gayretimizde bugün işe başlayan kardeşlerimiz ve eğitimlerini Konya Şeker çatısı altında Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nde sürdürüp, Torku Ailesine gelecek yıllarda katılmaya devam edecek “çekirdekten yetişme” gençlerimizle bu yarışta adımlarımız daha hızlı ve büyük olacak” diyen PANKOBİRLİK Genel Başkanı , Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nin Kurucu Mütevelli Heyet Başkanı Recep Konuk, diplomalarını alan öğrencilerin ailelerini telefonla arayarak tebrik etti.
 Konya Şeker’in kurucusu olduğu Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nde 4 yıllık lisans eğitimini tamamlayan Mühendislik Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinden oluşan ilk mezunlar, diplomalarını aldıkları gün Torku’da işbaşı yaptılar.