Bayındır, Toplu İş Sözleşmesini İmzaladı

Bayındır, Toplu İş Sözleşmesini İmzaladı

Beyşehir Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında yapılan müzakereler sonucunda Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır Toplu İş Sözleşmesini imzalandı. 
Beyşehir Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında yapılan Toplu İş Sözleşmesinin imza töreni Beyşehir Belediyesinde Başkanlık makamında yapıldı. Törende toplamda 43 kadrolu işçinin iş sözleşmesi imzalandı.
Sözleşmeye Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye İş Sendikası Genel Sekreteri Günay Demirtaş, Belediye-İş Sendikası Konya Şube Başkanı İbrahim Koral, Belediye İş Sendikası Baş Temsilcisi Durmuş Öncü ve Beyşehir Belediyesi Birim Müdürleri ile personelleri katıldı.
BAŞKAN BAYINDIR, “BAŞARDIĞIMIZ HER GÜZEL HİZMET SİZİNDİR”
Başkan Bayındır, imza töreninde yaptığı konuşmada, belediyenin her biriminde çalışan personelin çok kıymetli ve değerli olduğunu ifade ederek şu açıklamalarda bulundu.
Başkan, “Öncelikle sendikamız genel merkez yönetimi ve şube yönetim kurulu adına sevgi ve saygılarımı sunar, toplu iş sözleşmemizin 43 sürekli işçimize hayırlı olmasını dilerim. Belediyemizde işçi arkadaşımızla birlikte çalışıyoruz. Burada şunu söylemek isterim ki ister içerde çalışan arkadaşlarımız olsun, ister dışarda çalışan arkadaşlarımız olsun, hepsi çok kıymetli ve çok değerlidir. Biz Beyşehir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz, Başardığımız her güzel hizmet sizindir.” dedi.
İŞÇİLERİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Belediye-İş Sendikası Konya Şube Başkanı İbrahim Koral imza töreninde yaptığı konuşmada, “Bugün yapılan imza töreni Beyşehir Belediyesi’nde çalışan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Bu süreçte işçi sınıfının yanında yer alan ve destekleyen Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’a sizlerin huzurunda işçi sınıfı adına teşekkür ediyorum.” dedi.
Törenden sonra, Belediye-İş Sendikası Konya Şube Başkanı İbrahim Koral Başkan Bayındır’a teşekkür plaketi takdim etti. (Cafer Kaşık)