BİK Müdürü Mert’ten Gazetemize Ziyaret

BİK Müdürü Mert’ten Gazetemize Ziyaret

Basın İlan Kurumu (BİK) Konya İl Müdürü Ümit Mert gazetemiz Beyşehir’in Sesi’ni ziyaret etti.
Geçtiğimiz aylarda Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürlüğü’ne atanan Ümit Mert, il genelinde yayın yapan yerel gazetelere tanışma ziyaretleri kapsamında gazetemizide ziyaret etti. 
Gazetemiz imtiyaz sahibi Selahattin Mızrak, gazete çalışmaları hakkında Müdür Ümit Mert’i bilgilendirdi.
Yerel basının çok önemli olduğunu vurgulayan BİK Müdürü Ümit Mert, “Sizlerin bizlerden beklentileriniz, ve ne gibi sorunlarınız var bilmek istiyorum. Bu doğrultuda var olan sorunları ilgili ve yetkililerimize ileterek, giderilmesi için ne gerekiyorsa yapmalıyız” dedi.
Bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Selahattin Mızrak, “38 yıldır ilçemize basın alanında hizmet ediyoruz. Her geçen gün gazetemizi güzelleştirmek için emek veriyoruz. Daha iyi yayıncılık yapmak için gece gündüz çalışıyoruz, çalışacağız” diye konuştu.
Mızrak, yerel basın kuruluşlarına uygulanan zorunlu asgari kadronun düşürülmesi gerektiğini, kağıt ve kalıp tedariği gibi konularda da bir takım sıkıntılarının olduğunu, bunun yanısıra ilan ücretlerinin yaşanan enflasyon nedeniyle çok düşük kaldığını bu sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini Müdür Mert’e bildirdi.
Öte yandan, ziyarette BİK Konya Şube personeli Mehmet Akif Bircan’da hazır bulundu.