MAVİ BEYAZLI MARTILAR UÇUŞTA: 3-0

MAVİ BEYAZLI MARTILAR UÇUŞTA: 3-0

Konya 1. Amatör Küme A Grubu’nda mücadele veren ilçe temsilcilerimizden Beyşehir Belediyespor, ligin 3’üncü haftasında konuk ettiği Alibeyhüyüğüspor’u 3-0’lık skorla mağlup etti. 
75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda oynanan müsabakaya tribünlerdeki taraftarlarının da desteğini arkasına alarak iyi başlayan mavi-beyazlılar ilk dakikalarda Ahmet Adıgüzel’in frikikten attığı golle 1-0 öne geçti.
Bu arada, konuk takım bu dakikalarda kalecisinin kırmızı kart görmesi sebebiyle kalan bölümde sahada 10 kişi oynamak durumunda kaldı.
Beyşehir’in emektar futbolcusu Alper Karademir’in ilerleyen dakikalardaki güzel golü farkı ikiye çıkarırken, bu gol aynı zamanda ilk devrenin de skoru oldu.
İkinci yarıda da rakibi karşısındaki üstün oyununu sürdüren mavi-beyazlılar, Salih Gümüş’ün attığı golle durumu 3-0 yaptı.
Bu arada, müsabakanın kalan dakikalarında yaşanan sertlikler ve itirazlar, ard arda çıkan kartlar  oyundaki tansiyonu da  iyice yükseltti. Hakem rakip takımdan bir futbolcuya daha kırmızı kart gösterirken, konuk takım bu devrede ise sahada 9 kişi kaldı.
Müsabakada kalan dakikalar başka gol kaydına muvaffakiyetler vermeyince karşılaşmadan Beyşehir Belediyespor 3-0 galip ayrıldı.
Mavi-beyazlılar, 90 dakika sonrasında galibiyeti tribünlerdeki taraftarlarını selamlayarak kutladı.
Bu arada, bu hafta hanesine 3 puan yazdıran ve ligdeki puanını 6’ya yükselten Beyşehir Belediyespor, puan cetvelinde 2’inci sıraya yükseldi.