Elkin, ‘2023’e hazırız’

Elkin, ‘2023’e hazırız’

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, ilçe teşkilatı olarak Beyşehir ilçesi için ne yapılması gerekiyorsa, onunla alakalı bakanlıklar düzeyinde, milletvekilleriyle birlikte Beyşehir’in vizyonuna vizyon katacak projeleri hayata geçirmek için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin, ilçe teşkilatı olarak Beyşehir ilçesi için ne yapılması gerekiyorsa, onunla alakalı bakanlıklar düzeyinde, milletvekilleriyle birlikte Beyşehir’in vizyonuna vizyon katacak projeleri hayata geçirmek için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
AK Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği basın toplantısında ilçede görev yapan yerel basın ve ulusal haber ajansı temsilcileriyle bir araya gelen Elkin, İlçe Başkanı olarak görev yaptığı tarihten bu yana teşkilat olarak ilçeye kazandırdıkları proje ve hizmetler hakkında bilgiler verdi.
Elkin, yeni projeleri ve bundan sonra hayata geçirmek istedikleri projelerle ilgili de konuştu, ilçenin sorunları hakkında yöneltilen soruları da cevaplandırdı.
Uzun zamandır Beyşehir’de basın mensuplarıyla bir araya gelmeyi planladığını ancak araya giren pandemi ve diğer süreçlerden dolayı bunun bugünlerde mümkün olabildiğini vurgulayan Elkin, 17 Nisan 2020 tarihinde AK Parti İlçe Başkanlığı görevinin atama usulüyle şahsına tevdi edildiğini hatırlattı.
Elkin, 5 Eylül 2020 tarihi itibariyle de kongre sürecini icra ettiklerini anlattı.
“İLÇE TEŞKİLATI OLARAK SÜREKLİ SAHADA OLDUK”
AK Parti İlçe Teşkilatı olarak 20 kişilik yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sosyal aktiviteler alanında Beyşehir’de bugüne kadar yapılmayan birçok programı hayata geçirdiklerini anlatan Elkin, ilçe teşkilat mensupları olarak da sürekli sahada olduklarını ve 67 mahalleye yönelik sık sık ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlattı.
Vatandaşlara kendilerini tanıtıp anlattıktan sonra sıkıntılarını da dinlediklerini ve bunlara çözüm bulma noktasında çok çaba gösterdiklerini vurgulayan Elkin, araya giren pandemi sürecinde de bir kapanma dönemi yaşadıklarına dikkati çekerek, “Bu kapanmada da biz yine vatandaşlarımızın sosyal anlamda destekleme konusunda, Kaymakamlığımız ve fonumuzla birlikte istişareler yaptık. Vatandaşlarımızı destekledik. Bu süre zarfında teşkilat mensuplarımızla birlikte sosyal aktiviteler icra ettik.” ifadelerine yer verdi.
“SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK”
Teşkilat olarak düzenledikleri etkinlik, program ve aktivitelerden de söz eden Elkin, bu programların da devam ettiğinin altını çizdi. 
Yakın zamanda kaybedilen beden eğitimi Mahmut Çay anısına da bir voleybol turnuvasını ilçe teşkilatı olarak düzenlediklerini ve katılımcıların başvurularını almaya başladıklarını da aktaran Elkin, sadece sosyal aktivite anlamında değil, teşkilat bazında da Beyşehir ilçesi için ne yapılması gerekiyorsa en iyisini yapmaya çalıştıklarını aktararak, şunları kaydetti:
“Teşkilat babında da Beyşehir ilçemiz için ne gerekirse, ne yapılması gerekiyorsa, onunla alakalı bakanlıklar düzeyinde vekillerimizle birlikte Beyşehir’imizin vizyonuna vizyon katacak projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor. 2023’e doğru giderken cumhurbaşkanımızın nezdinde ‘üçlü teşkilat güçlü bir Türkiye’ programıyla cuma günü de cumhurbaşkanımızın Ankara Arena’da 100 yılın projesi adı altında bir seçim manifestosu açıklayacağı bir programa katılacağız. 
“BİZ TEŞKİLATLAR OLARAK 2023’E HAZIRIZ”
Biz teşkilatlar olarak 2023’e hazırız, cumhurbaşkanımızın izninde hazırız, kuvvetliyiz, birlikteyiz beraberiz halkımızla iç içeyiz, iç içe olmaya da devam edeceğiz.
2,5 yıl içerisinde teşkilatlarımızda bizim kapımız her zaman vatandaşlarımıza sonuna kadar açık olmuştur. Sağolsunlar bizleri ziyaret ediyorlar, bizler de kendileri için yapılması gereken konularla alakalı yardımcı olmaya elimizden geldiği sürece yardımcı olmaya çalışıyoruz.
“BÜYÜKŞEHİRİMİZİN YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR”
Büyükşehirimizin yatırım programları devam ediyor. Her yıl yatırım programlarını Büyükehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay beyefendi ile görüşerek Beyşehir Belediye Başkanı ile de istişare ederek büyükşehirle alakalı yapılacak olan, yapılması planlanan yatırımları da yerinde takip ediyoruz. çalışmalar devam ediyor. Birliktelik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğimizi söylemek istiyorum.”