Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı 

Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı 

Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı 
Beyşehir’de Kent Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı, Kaymakam Yusuf Özdemir başkanlığında yapıldı.
Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya, Kaymakam Yusuf Özdemir’in yanı sıra SÜ Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Mehmet Zengin, Beyşehir Emniyet Müdürü Salih Erdem, Beyşehir Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt, ilgili kurum müdürleri ile muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Emniyet Genel Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Hizmetleri Yönetmeliği uyarınca ilçemizin genel güvenliğine ilişkin yürütülecek hizmetlere toplumun katılımını ve desteğini sağlamak, güvenliğe ilişkin sorunları yerel düzeyde tespit edip hizmetleri geliştirmek amacıyla yapılan toplantıda; asayiş, trafik, okul güvenliği başta olmak üzere genel asayiş konuları ele alındı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan sunumda; ilçe genelinde yürütülen hizmetler ve projeler hakkında bilgi verilirken 2019 yılları arasındaki asayiş ve trafik olaylarının değerlendirilmesinin de yapıldığı toplantıda; şehrin güvenlik ve asayiş olaylarında mevcut durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Özdemir, ilçemizin daha huzurlu ve güvenli bir kent olabilmesi için toplumun her kesimine önemli görevler düştüğünü söyledi.
Toplumsal sorunların sadece emniyet tedbirleri ile çözülemeyeceğinin altını çizen Özdemir, kamu kurum ve kuruluşlarımız kadar vatandaşlarımızın da aynı hassasiyet ve duyarlılıkla hareket etmesinin sorunlarımızın çözümünde etkin rol oynayacağını ifade etti.
Konuşmaların ardından katılımcıların sorunların çözümüne ilişkin görüş ve önerilerini dile getirmesiyle sona erdi. (Cafer Kaşık)