İYİ Parti il ve ilçe Başkanlarından Gazetemize Ziyaret

İYİ Parti il ve ilçe Başkanlarından Gazetemize Ziyaret

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, İlçemiz Beyşehir’i ziyaret etti. Tozoğlu ilçedeki kamu kurumları, esnaf, sivil toplum kuruluşları ve gazetemiz Beyşehir’in Sesi’ni de ziyaret etti.
İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, kendisine eşlik eden il başkan yardımcıları ve Beyşehir İlçe Başkanı Sezer Telli ile birlikte Beyşehir Kaymakamlığını, Beyşehir Belediye Başkanlığı’nı, esnaf ziyaretlerinin ardından Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Beyşehir Ziraat Odası, Beyşehir Esnaf Kefalet Kooperatifi, Beyşehir Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası’nı da ziyaret etti.
Tozoğlu ve beraberindeki partililer son olarak gazetemiz Beyşehir’in Sesi’ni ziyaret ettiler. Gazetemiz sahibi Selahatttin Mızrak ile bir süre sohbet eden Tozoğlu,  
“Beyşehir’de esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla biraraya geldik. Dertleştik, istişarelerde bulunduk. Vatandaşımız umudunu partimize ve sayın genel başkanımız Meral Akşener’e bağlamış durumda. Mutlak surette bir erken seçime ihtiyaç var. Ekonomi çok kötü. İşsizlik giderek artıyor. Bu noktada parlamenter sistemde zorunluluk haline gelmiştir. En önemlisi de Adalet’e güven kalmamıştır. Bu da önümüzdeki seçimlerin önemi bir kat daha artırıyor.’ dedi.