Ümit Özduman’ın yazdığı ‘Beyler Şehri Beyşehir’adlı kitap çıktı

Ümit Özduman’ın yazdığı ‘Beyler Şehri Beyşehir’adlı kitap çıktı

Beyşehirli hemşehrimiz Edebiyat Öğretmeni Ümit Özduman’ın yazdığı ‘Beyler Şehri Beyşehir’ adlı hikaye kitabı yayınlandı.
Bu kitaptaki kahramanlar Selçuk, Atakan, Meraklı Cem ve Habi (Halil İbrahim) ile Beyşehir’in güzelliklerini keşfedeceksiniz.
Cennet kadar güzel şehrimizi çocuklara tanıtmak amacıyla hazırlanmış macera tadında bir hikâye kitabı. Eşrefoğlu Camisi, Taşköprü, Eflatunpınar, Atlı Kaya, Leylekler Vadisi, Anamas efsanesi, Çetmili Kara Ali Çavuş’un şehadeti bu kitapta okuyuculara macera tadında sunulan başlıklardan bazıları. 
Yazar, Edebiyat Öğretmeni hemşehrimiz Özduman kitap hakkında şu bilgileri verdi.
‘Nasıl yola çıkmadan önce gidilecek yer belirlenirse, bu kitabı okumaya başlamadan önce de; kurgulanmış gerçeklere, geçmiş yaşanmışlıklara, hayal kurma isteğine, şifreleri keşfetmeye, bulmaca çözmeye, masal dinlemeye, araştırmaya, yazmaya, anlamaya, anlatmaya, sorgulayıp yorumlamaya ilgi duymanız ümit edilir.’ 
Herkesin zevkle okuyabileceği bu kitap kayalıpark yayınlarından çıkmıştır. Ümit Özduman’ın kaleme aldığı bu kitabı bütün kitap sitelerinden ve Beyşehir’deki seçkin kitapçılardan edinebilirsiniz.