300 İşçinin Toplu İş Sözleşmesi İmza Altına Alındı

300 İşçinin Toplu İş Sözleşmesi İmza Altına Alındı

Beyşehir Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında yapılan müzakereler sonucunda Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ile Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. 
Beyşehir Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında yapılan Toplu İş Sözleşmesinin imza töreni Beyşehir Belediyesinde Başkanımızın makamında yapıldı. Törende yaklaşık 300 işçinin faydalanacağı toplu iş sözleşmesi imzalandı.
Sözleşmeye Belediye Başkanı Adil Bayındır, Belediye-İş Sendikası Konya Şube Başkanı İbrahim Koral ve şirket yetkilileri katıldı.
BAŞKAN BAYINDIR, “ÇALIŞANLARIMIZIN TERİNİ SOĞUTMADAN HAKKINI VERİYORUZ”
Başkan Bayındır, imza töreninde yaptığı konuşmada, belediyenin her biriminde çalışan personelin çok kıymetli ve değerli olduğunu ifade ederek şu açıklamalarda bulundu.
Başkan, “Öncelikle sendikamız genel merkez yönetimi ve şube yönetim kuruluna sevgi ve saygılarımı sunar, toplu iş sözleşmemizin 300 işçimize hayırlı olmasını dilerim. Burada şunu söylemek isterim ki ister içerde çalışan arkadaşlarımız olsun, ister dışarda çalışan arkadaşlarımız olsun, hepsi çok kıymetli ve çok değerlidir. Biz Beyşehir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz, bu yüzden alınlarındaki ter soğumadan tüm çalışanlarımızın hakkını veriyoruz.” Dedi
.KORAL’DAN BAŞKAN BAYINDIR’A TEŞEKKÜR
Belediye-İş Sendikası Konya Şube Başkanı İbrahim Koral imza töreninde yaptığı konuşmada, “Bugün yapılan imza töreni Beyşehir Belediyesi’nde çalışan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Yaptığımız bu sözleşme ile üyelerimizin maaş ve sosyal haklarına belirli oranlarda zam yapıldığı gibi ikramiye ve bayramlarda da çeşitli sosyal hak elde ettik. Beyşehir Belediyesi çalışanları ve Beyşehir halkı Adil bir başkanı olduğu için çok şanslı, bu süreçte işçi sınıfının yanında yer alan ve destekleyen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’a sizlerin huzurunda işçi sınıfı adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı
Törenden sonra, Belediye-İş Sendikası Konya Şube Başkanı İbrahim Koral Başkan Bayındır’a teşekkür plaketi takdim etti.