Başkan Tozoğlu: ‘İKTİDARA GELİYORUZ’

Başkan Tozoğlu: ‘İKTİDARA GELİYORUZ’

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, beraberinde İYİ Parti Beyşehir İlçe Başkanı Sezer Telli, il, ilçe parti yönetim kurulu üyeleri ve Beyşehir İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Usta ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Gezi, inceleme ve çeşitli ziyaretlerde  bulunmak üzere ilçemize gelen İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu ve beraberindeki heyet  gazetemiz imtiyaz sahibi Selahattin Mızrak ile bir süre ilçe ve ülke gündemine ilişkin görüş alış verişinde bulundular. 
Ülke ve Konya siyaseti üzerine açıklamalarda bulunan İYİ Parti Konya İl Başkanı Tozoğlu,  ‘Başta ekonomik sorunlar olmak üzere hukuk, eğitim, sağlık, güvenlik, mülteci,  sorunları ayyuka çıkmış ülke yönetilemez hale gelmiştir. Ülkenin bu sorunlardan kurtuluş yolu ise en kısa zamanda yapılacak demokratik bir seçim ile  İYİ Parti ve kadrolarının İktidara gelmesi ile çözülme kavuşturulacaktır.’ dedi.
Tozoğlu, ‘Konya ve bölgesinde yapmış olduğumuz ziyaretlerde başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere partimize büyük bir teveccühün olduğuna şahit oluyoruz. İnşallah bu teveccüh daha da artacak ve yapılacak olan ilk seçimlerde partimiz ve kadroları iktidara gelecek.’ dedi.