Bayındır, “Huğlu ve Üzümlü Parlayan Yıldızlarımız,  ALİ AKKANAT’I GÜNEŞ GİBİ GÖRÜYORUM.”

Bayındır, “Huğlu ve Üzümlü Parlayan Yıldızlarımız, ALİ AKKANAT’I GÜNEŞ GİBİ GÖRÜYORUM.”

Beyşehir Belediyesi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Beyşehir belediye Başkanı Adil Bayındır meclis toplantısında ülkemizin 2020 yılındaki büyük badireleri en az zararla atlattıklarının altınız çizerek şu açıklamalarda bulundu.
Başkan Bayındır, “Bugüne kadar ülkemizin geçtiği dar boğazların hep birlikte farkındayız. Allah devletimize, milletimize ve devleti yönetenlerimize zeval vermesin. Biz devlet geleneğini bilen oğuz boylarının yoğun biçimde yerleştiği bölgenin çocuklarıyız. Bizler devleti baş olarak görürüz. Başın olmadığı yerde beden olmayacağını bilenlerdeniz. Özellikle ülke olarak 2020 yılında kolay badireler atlatmadık. Dünyada olduğu gibi bizde de hem ekonomik yönden hem de sağlık açısından çok büyük sıkıntıların olduğu süreçler yaşadık. En önemlisi tüm bu sıkıntıların üstesinden hep birlikte gelerek en az zararla atlattık.
Tüm bunlarla birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin başının belası olan PKK belasını günlerce izledik, şehitler verdik. Bu ülkeyi bölmeye çalışan bu ülkenin duruşuna zarar veren kim varsa bizim için hainidir. Hain demeye devam edeceğimizi haykıra haykıra söylüyorum. Hepinizin malumu Kara’da yapılan operasyonda adi herifler, şerefsizler, hainler orada rehin aldıkları canlarımızı gözlerini kırpmadan katlettiler. Yetmiyormuş gibi Türkiye Cumhuriyeti devletinin bombaladığı biçimde laflar ettiler. Değerli arkadaşlar bu topraklarda Kurtuluş Savaşın da olduğu gibi bu bölücü terör örgütü Türkiye’nin maddi ve manevi yönden bölmeye yönelik kayıplara sebep olan bir oluşumdur. Bu oluşumun altında yatan dış güçlerin olduğu biliyoruz” dedi.
Başkan Bayındır, “Huğlu ve Üzümlü Parlayan Yıldızlarımız”
Mart ayı Olağan Meclis Toplantısında açıklamalarda bulunan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Huğlu ve Üzümlü’nün Devletin, beklediği tüm silahları üretecek kabiliyete ve yeteneğe sahip olduğunu belirterek, Konya ve ülkemiz için parlayan yıldızlar olduğunu vurguladı.
Başkan Bayındır açıklamasında; “Yerli ve milli üretime dönmek kendi ihtiyacımız olan İHA’ları, SİHA’ları, bomba atarları, roket atarları ve daha doğrusu savunma sanayi de gerekli olan her şeyi bu devletin üretmesinin vaktinin geldiğini hepimiz söylüyorduk. Bugünde ben bir Beyşehir çocuğu olarak Huğlu’muzun Üzümlü’müzün geldiği bu noktada gurur duyuyorum. Devletimizin, beklediği silahları üretecek kabiliyete ve yeteneğe sahip Huğlu ve Üzümlü gibi başarılı mahallelerimiz var.  Bu manada şehrimizin mensubu olmalarından gurur duyuyorum. Huğlu ve Üzümlü’müzü de yıldızlarımız gibi görüyorum.  
Tüm bunlarla birlikte Beyşehir’de istihdam alanında önderlik eden kardeşim, ağabeyimiz dediğim, Ali Akkanat dünyanın bir sürü yerinde kurduğu sistemle büyüyen dev bir marka haline geldi. Onun şehrimize açtığı aydınlık yolda Ali Akkanat’ı güneş gibi görüyorum.