BEYŞEHİR BELEDİYESPOR BİR ENGELİ DAHA 2 GOLLE AŞTI

BEYŞEHİR BELEDİYESPOR BİR ENGELİ DAHA 2 GOLLE AŞTI

Konya 100.Yıl 1.Amatör Küme’de, Şubat ayının ilk haftasında yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelenen lig müsabakaları yeniden başladı.
1.Küme A Grubu’nda hafta sonu 2 müsabaka oynandı.
Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ilçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor, evinde konuk ettiği Seydişehir Belediyespor’u 2-1’lik skorla yenerek yoluna devam etti.
75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda oynanan müsabakada mavi-beyazlılar, kalesinde gördüğü şok golle kendi sahasında 1-0 mağlup duruma düştü.
Beyşehir Belediyespor, bu gole 30.dakikada Tahir’le cevap verdi: 1-1. 
İlk yarı beraberlikle sonuçlandı.
Müsabakada baştan sona rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen mavi-beyazlılar, galibiyet golüne Oğuzhan Tülek’in 65.dakikada attığı golle ulaştı.
Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu. Futbolcular, galibiyet sevincini müsabaka sonrasında teknik heyet ve taraftarlarıyla paylaştı.
Beyşehir Belediyespor, bu galibiyetle Süper Amatör Gruba yükselme mücadelesinde önemli bir engeli daha geride bırakmış oldu. Mavi-beyazlılar elde ettiği 3 puanla yenilgisiz olarak liderliğini sürdürdü.
A Grubu’nda oynanan diğer bir müsabakada ise Hüyük Belediyespor, kendi sahasında Selçuklu Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.
Yenidoğanhisarspor-Gerezspor arasında oynanması gereken müsabaka ise evsahibi takımın ligden çekilmesi sebebiyle konuk takımın lehine 3-0 hükmen galibiyetle sona erdi.