Kurucuovalılar Anamas’ta şenlikte bir araya geldi

Kurucuovalılar Anamas’ta şenlikte bir araya geldi

Beyşehir ilçesine bağlı Kurucuova Mahallesi sakinleri, Anamas Dağı eteklerindeki yaylada bu yıl 17’incisi düzenlenen geleneksel Anamas-Dedegül Şenlikleri’nde bir araya geldi.
Yerleşim merkezi dışında yaşayan gurbetçileri de hemşehrileriyle buluşturan etkinlik 17 Temmuz Pazar günü saat 10.00’da başladı.
Kurucuova’daki Anamas Dağı’na çıkış yolunda yer alan şenlik alanında Kurucuovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen şenlikte, yerel sanatçıların katıldığı müzik eğlence programları, eğlenceli yarışmalar düzenlendi. Çekiliş ve ağalık takdiminin de yer aldığı etkinlikte katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.
Protokol konuşmaları bölümünde kürsüye gelen AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve Belediye Başkanı Adil Bayındır, birlik  ve beraberliğe yönelik mesajlar verdi. 
Etkinliğe AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ve Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın yanısıra siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.