Bir dönem gazetemizde köşe yazarlığı da yapan Prof. Dr. Sezgin Dekan oldu

Bir dönem gazetemizde köşe yazarlığı da yapan Prof. Dr. Sezgin Dekan oldu

Gazetemiz Beyşehir’in Sesi’nde uzun yıllar köşe yazarlığı yapan, Beyşehir halkı tarafından da sevip sayılan ve Beyşehir’de uzun yıllar akademisyen olarak görev yapan Prof. Dr. Murat Sezgin, Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı görevine atandı. Sezgin, yeni görevine başladı.
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu’nda 1996-2000 yılları arasında müdür yardımcısı olarak görev yapan üniversitede dekan yardımcılığı, bölüm başkanlığı, ana bilim dalı başkanlığı görevlerinde bulunan Prof. Dr. Sezgin, 2018 yılından bu yana Uşak Üniversitesi’ne bağlı fakülte ve yüksekokullarda görev yapıyordu.
Uşak’ta da müdür yardımcılığı, bölüm başkanlığı ve anabilim dalı gibi yöneticilik pozisyonlarında idarecilik görevi yürüten Prof.Dr.Sezgin, 2018 yılından bu yana Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler Anabilim Dalı Öğretim Üyesi olarak görev yapıyordu.
Makamında “hayırlı olsun” ziyaretlerini kabul etmeye başlayan Prof.Dr.Sezgin, 2013 yılından bu yana görev yaptığı Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne dekan olarak atanmış olduğunu belirterek “Şahsıma bu görevi layık gören saygı değer Rektörümüz Prof.Dr.Ekmek Savaş’a ve kıymetli hocalara şükranlarımı sunarım” ifadelerine yer verirken, şunları kaydetti:
“Görevi devraldığım Sayın Murat Öntuğ hocama da acil şifalar deyip, bir an önce sağlığına kavuşup aramamızda görmek istiyoruz. 
İletişim fakültesi ailesi olarak Fakültemiz ve Üniversitemizi çok daha ileriye taşımak için yoğun bir gayret göstereceğiz.
Rabbim yolumuzu aydınlık eylesin, dostlarımızın güvenini boşa çıkarmasın.”
Biz de Beyşehir’in Sesi Gazetesi değerli hocamız Murat Sezgin’i tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.