S. Üniversitesi ve Ticaret  Odası  Arasında Protokol İmzalandı

S. Üniversitesi ve Ticaret Odası Arasında Protokol İmzalandı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) ile Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası arasında, “İşletme” ve “Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik” Tezsiz Yüksek Lisans Programı Açılmasına Yönelik İş Birliği Protokolü imzalandı.
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ve Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık tarafından imzalanan iş birliği protokolü ile Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Programında yüksek lisans yapma imkanı sağlanacak.  
   Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbıyık yaptığı konuşmada, “Değerli ilim adamlarının yetişmesine katkı sunacağına inandığım bu çalışmanın örnek olmasını temenni ediyorum. Odamız üyelerine, işletme programında yüksek lisans yapma imkânı sağlayacak bu programın gerçekleşmesindeki desteklerinden dolayı başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Metin Aksoy olmak üzere, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fehmi Karasioğlu, Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Mangır, Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Aziz Öztürk, Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Metehan Ortakarpuz’a ve emeği geçen herkese şahsım, Yönetim Kurulum, Meclisim ve üyelerim adına teşekkür ediyorum ve programın Selçuk Üniversitemize, ilçemize, üyelerimize, yüksek lisans yapacak öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.   
   Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy da yaptığı konuşmada, üniversite sanayi işbirliği ile bilginin ürüne dönüşebileceğini ve ekonomik alt yapının güçlendirilebileceğini belirterek Beyşehir’in, Selçuk Üniversitesinin birçok biriminin olduğu ilçelerden biri olduğunu ve imzalanan protokol ile hem Selçuk Üniversitesinin hem de Beyşehir bölgesinin kazanım elde edeceğini söyledi.