Beyşehir’e 1059 öğrenci geliyor

Beyşehir’e 1059 öğrenci geliyor

2022 Yükseköğrenim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları açıklandı.
Sonuçların açıklanmasının ardından Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü’ndeki yükseköğrenim kurumları ile SÜ Huğlu Meslek Yüksekokulu’na yerleşip kayıt yaptırma hakkı kazanan öğrenci sayıları açıklandı.
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi’nden yapılan paylaşımda, 2022 YKS yerleştirme sonuçlarına göre Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi’nde yer alan turizm işletmeciliği, turizm rehberliği, gastronomi ve mutfak sanatları bölümlerine yönelik açılan tüm kontenjanların dolduğu belirtilerek, “Beyşehir Ali Akkanat Kampüsünde yer alan iki fakülte, bir yüksekokul ve bir meslek yüksekokuluna toplamda 854 öğrenci yerleşmiştir. 
Öğrencileri tebrik eder Beyşehir’e hayırlı olmasını dileriz.”denildi.
HUĞLU’YA 205 ÖĞRENCİ...
SÜ Huğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Erkan Akgöz de, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, sözkonusu yerleştirme sonuçlarına göre Huğlu MYO’nun tüm bölümlerinin 2022-2023 öğretim dönemi için tam kapasite ile dolduğunu belirterek “Bu sonuçlara göre 205 öğrenci Huğlu MYO’na kayıt hakkını kazanmıştır. Sonuçlar Huğlu’muza, Yüksekokulumuza, Üniversitemize ve Türkiye’mize hayırlara vesile olur inşallah”ifadelerine yer verdi.