İYİ Parti Milletvekili Yokuş’tan Gazetemize ziyaret ‘İYİ Parti İktidarına “AZ KALDI”

İYİ Parti Milletvekili Yokuş’tan Gazetemize ziyaret ‘İYİ Parti İktidarına “AZ KALDI”

İYİ Parti iktidarına “AZ KALDI” diyen Yokuş, ‘her geçen gün, partimize her kesimden katılımlar artmakta. Bu da gösteriyor ki, partimize, genel başkanımız Meral Akşener’e ve İYİ Parti kadrolarına teveccüh gün be gün artmakta.’
Ülkemizin hukuk, adalet, eğitim, sağlık, ulaşım, terör, sığınmacı, hayat pahalılığı gibi iliklerine kadar hissettiği bu büyük sorunlar ile  Beyşehir ve bölge sorunları da İYİ Parti iktidarında ehliyetli, liyakatli, dürüst, güvenilir kadrolar ile çözüm bulacak. İYİ Parti iktidarına “AZ KALDI”
Yokuş, İYİ Parti iktidarına “AZ KALDI”, iktidarımızda, işçi, memur, çifti, işveren, emekli toplumun tüm kesimleri ekonomik manada rahatlayacak. İsraf ve şatafata son vererek, ülkenin kaynaklarını üç-beş yandaştan alıp 85 milyon vatandaşımıza dağıtacağız.’ dedi.
İYİ Parti Konya Milletvekili Beyşehirli hemşehrimiz Fahrettin Yokuş beraberinde İYİ Parti Beyşehir İlçe Başkanı Sezer Telli ve Beyşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Usta ile birlikte gazetemiz Beyşehir’in Sesi’ni ziyaret etti. 
Gazetemiz imtiyaz sahibi Selahattin Mızrak ile Beyşehir ve bölgenin sorunları başta olmak üzere ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar, siyasi gelişmeler ve yaklaşan seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Milletvekili Fahrettin Yokuş, ‘İYİ Parti iktidarına “AZ KALDI.” dedi.
Yokuş, ‘İktidarımızda, işçi, memur, çifti, işveren, emekli toplumun tüm kesimleri ekonomik manada rahatlayacak. İsraf ve şatafata son vererek, ülkenin kaynaklarını üç-beş yandaştan alıp 85 milyon vatandaşımıza dağıtacağız.’ dedi.
Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı yıllık enflasyon rakamlarını değerlendiren Yokuş, “Siyasi iktidarın ‘Aralık ayını bekleyin’ diyerek vatandaşa sunduğu pembe tablo, ücretlilere yapılacak zamları yani emeklinin, işçinin hakkını çalmaya yönelik bir çalışma. Vatandaşlarımız bu aldatmaca kanmasın” dedi.
‘İYİ Parti iktidarına “AZ KALDI”
Ziyaretinde, İYİ Parti iktidarına “AZ KALDI” diyen Yokuş, ‘her geçen gün, partimize her kesimden katılımlar artmakta. Bu da gösteriyor ki, partimize, genel başkanımız Meral Akşener’e ve İYİ Parti iktidarına teveccüh gün be gün artmakta. Önümüzdeki gün ve aylarda da partimize katılımlar artarak devam edecektir. İktidarın alternatifi durumundayız. Bu durum, partimiz ve Türkiye için çok önemli bir gelişme. Bu gelişmeler ışığında yapılacak olan ilk genel seçimlerde Genel Başkanımız Meral Akşener’in deyimi ile Cumhurbaşkanlığını kazanacak bir isim ile seçimlere gideceğiz. Hem Cumhurbaşkanlığını, hem de TBMM’nde milletvekili çoğunluğunu elde edeceğiz. Artık İYİ Parti’nin güneşi göründü. Ülkeyi İYİ Parti’nin güneşi aydınlatıp, ısıtacak. Bütün vatandaşlarımız müsterih olsun, İYİ Parti iktidarına “AZ KALDI.” İfadelerini kullandı.
“Gençlerde Umut Kalmadı”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile buluşan gençlerin “Türk olmaktan gurur duyan ama Türkiye’de yaşamaktan yorulmuş bir gençlik hâline geldik” dediğini aktaran Yokuş, ziyaretinde gençlerle ilgili olarak da, “Sözümüz olsun. Gençler, İYİ Parti iktidarı umudunuz olsun.’ diye konuştu.
Tarım Bakanı’na ‘Fetö’ Eleştirisi
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 2023 yılı bütçe teklifinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’ye, eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin görevden alınmasından bir gün sonra Bakanlığa yapılan ‘FETÖ’ operasyonunda gözaltına alınan 10 kişinin akıbetinin ne olduğunu sorduğunu anlatan Yokuş, “Eski Bakan Bekir Pakdemirli 3 Nisan 2022’de görevden alınıyor. Ertesi gün siz Bakan olarak atanıyorsunuz. Aynı gün Tarım ve Orman Bakanlığı’nda FETÖ operasyonu başlatılıyor. 10 kişi gözaltına alınıyor. Daha da akıbetinin ne olduğunu bilmiyoruz. Bu bir tesadüf olabilir mi? Asla. Bu ayıp iktidarınıza yeter dedik. Dolayısıyla, zaman ayarlı yapılan operasyonları milletimizin artık yutmadığını belirtmek istiyorum. Ülkemizin hukuk, adalet, eğitim, sağlık, ulaşım, terör, sığınmacı, hayat pahalılığı gibi iliklerine kadar hissettiği bu büyük sorunlar ile  Beyşehir ve bölge sorunları da İYİ Parti iktidarında ehliyetli, liyakatli, dürüst, güvenilir kadrolar ile çözüm bulacak. İYİ Parti iktidarına “AZ KALDI” diyerek açıklamalarına son verdi.